Bouw Boshoven is gestart

Gemeente Meppel op haar website:"Langs de Steenwijkerstraatweg, ter hoogte van camping de Kikkerije, zijn de werkzaamheden gestart voor de ontwikkeling van het deelgebied Boshoven in de wijk Nieuwveense Landen. Klik hier en lees verder.

 

Voorverkoop Small Villa's Meppel aanstaande

Met een voorverkoop willen wij het project Small Villa’s Meppel toetsen aan de markt. Dit betekent dat tekeningen van de woningen, kleurstellingen, materialisatie en het stedenbouwkundig plan nog bijgestuurd kunnen worden. Vandaar dat we voldoende tijd nemen om alle reacties en inschrijvingen zorgvuldig te verwerken, met als doel een optimaal resultaat voor kopers te kunnen realiseren.

Informatieavond

Under construction

Een optie nemen

Under construction

Afspraak met makelaar

Under construction

Voordeel voorverkoop koper

Voor u als potentiele koper is het fijn om al in een vroeg stadium naar de tekeningen van de woningen te kijken en de positionering binnen het inrichtingsplan. Wellicht zijn er mogelijkheden om aanpassingen te doen aan de woning en omgeving. Gedurende de reserveringsperiode heeft u ruimschoots de tijd om financieel advies in te winnen. Beschikt u over een eigen woning? Dan kan de makelaar in deze periode, geheel vrijblijvend, ook alvast bekijken wat deze waard is en hoe en wanneer deze in de verkoop gezet kan worden.

Ondertussen ronden wij verkoopdocumenten af zoals de brochure, website, technische omschrijvingen, optielijsten en definitieve prijzen.

Voorlopige planning

- Voorverkoop. Datum volgt. Houd onze website in de gaten.

- Start verkoop. Datum volgt

- Aanvang bouwrijp maken. Datum volgt

- Start bouw. Datum volgt

- Oplevering eerste woningen. Datum volgt

Heeft u een vraag? Vul dan het contact formulier in op onze contactpagina

Formulier optie nemen

Under construction

Inschrijfformulier informatieavond

Under construction

Houd mij op de hoogte wanneer de voorverkoop start

Naam *
E-mail *
Telefoon *
Hoe heb je ons gevonden? *
Houd mij op de hoogte *
Bericht *